Waarom deelnemen?

Bruidsbeurs Limburg is het grootste trouw event van de regio. Onze website trekt jaarlijks ruim 21.000 unieke bezoekers die specifiek op zoek zijn naar leveranciers uit de trouwbranche. Door deel te nemen aan Bruidsbeurs Limburg kunt u meeliften op het succes van de beurs.

U kunt uw bedrijf promoten op een of meerdere van onze goed bezochte beurzen. Op deze manier kunt u aanstaande bruidsparen persoonlijk aanspreken en deze overtuigen van de kwaliteit van uw product. Onze beurzen worden jaarlijks door een groot aantal trouwlustigen bezocht.

Als standhouder kunt u uw bedrijf gratis op onze bedrijvenpagina www.julliegrotedag.nl promoten. JullieGroteDag.nl is een landelijke website met meer dan 32.000 unieke bezoekers per jaar.

Bruidsbeurs Limburg besteedt veel energie en budget aan promotie. In tegenstelling tot de kleinere beurzen adverteren wij in huis aan huisbladen en maken wij promotie via verlichte abri vakken. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreide online promotiecampagne. BruidsbeursLimburg.nl heeft een pagerank 3 en staat meestal in de top 3 van Google, wanneer men zoekt op bruidsbeurs.

Als standhouder van Bruidsbeurs Limburg heeft u bij een nieuw beursseizoen de eerste keuze als het gaat om standplekken. Bestaande standhouders worden altijd als eerste benaderd voor deelname.